Wimper permanent Edegem

Home » Wimper permanent Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Wakker worden met lange, zwarte wimpers en volle wenkbrauwen die perfect in model zitten, of zwemmen zonder dat uw mascara uitloopt… Dat wil toch iedereen? Met wimper permanent en brow lamination, behandelingen die wij in ons salon in Edegem uitvoeren, is het mogelijk. Na de behandeling hoeft u er wekenlang niet naar om te kijken!

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Wat is wimper permanent?

Met een wimper permanent zorgen we in ons salon in Edegem ervoor dat uw wimpers langer worden en krullen. Ook lijkt het alsof u er meer wimpers door krijgt. Uw ogen lijken hierdoor groter en u krijgt een meer open blik. Bij de behandeling worden de wimpers eerst goed schoongemaakt, zodat de behandeling beter zijn werk doet. Op een wimperroller of siliconen pad brengt onze schoonheidsspecialist een laagje wimper permanent-vloeistof aan. Dit wordt op uw ooglid geplaatst, zo dicht mogelijk tegen de wimpers aan. Met een borstel worden de wimpers over de roller gekamd, waardoor ze krullen. Na een korte inwerktijd worden de rollers verwijderd en de overtollige vloeistof weggehaald. Zodra u uw ogen opent, ziet u het resultaat, wat 1,5 tot 2 maanden blijft zitten.

Wimper gereedschap

Wat is brow lamination?

Brow lamination wordt ook wel browlift genoemd. Bij deze behandeling worden uw wenkbrauwharen weer de juiste richting in geplaatst. Het maakt uw wenkbrauwen vol en perfect gestyled. Dat is ideaal als uw wenkbrauwharen vaak gekruld, warrig en eigenwijs zijn. Voor een brow lamination kunt u in ons salon in Edegem terecht. Bij de behandeling wordt rekening gehouden welk model goed past bij uw gezicht. De wenkbrauwen worden geëpileerd, gewaxt en vervolgens behandeld met een speciaal serum. Met een lotion worden de haartjes in de juiste richting geborsteld en daarna eventueel nog geverfd. Hierna hoeft u er tot acht weken lang niets meer mee te doen.

Ontdek de behandelingen bij Our House

Wilt u graag vollere wimpers en/of wenkbrauwen? Zowel voor een wimper permanent als voor een brow lamination kunt u terecht bij Our House, de schoonheidsspecialist in Edegem. Onze specialisten werken volgens de nieuwste technieken en met de beste producten. Daarin worden ze regelmatig bijgeschoold. Bij de behandelingen stellen wij uw persoonlijke schoonheid centraal. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Wilt u een brow lamination of wimper permanent boeken in Edegem? Boek uw behandeling bij Our House. Vul het online contactformulier in, bel hiervoor naar +3234494551 of mail naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: LPG gezichtsbehandeling | Verven van wimpers Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?