Gelaatsverzorging Edegem

Home » Gelaatsverzorging Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Onze huid is ons visitekaartje. Het gaat door weer en wind en komt in aanraking met vuil en make-up. Het is daarom belangrijk deze goed te verzorgen. Er bestaat tegenwoordig een ruim aanbod aan producten die u hiervoor kunt gebruiken, maar niet alles werkt even goed. Wilt u een stralende huid en huidveroudering tegengaan? Boek dan een behandeling voor gelaatsverzorging bij Our House, de schoonheidsspecialist in Edegem! Wij geven u advies over wat het beste werkt voor uw huid.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Het belang van gelaatsverzorging

Dagelijks heeft onze huid veel te verduren. Het is dan ook niet gek dat, naarmate we ouder worden, er steeds meer rimpels en pigmentvlekken bij komen. Huidveroudering kunnen we niet tegengaan, maar we kunnen het wél afremmen. Een goede gelaatsverzorging is daarvoor cruciaal en in ons beautysalon nabij Antwerpen helpen wij u daar graag bij.

Gelaatsverzorging

Wat is een goede gelaatsverzorging?

Enkel het reinigen en voeden van uw huid alleen is niet voldoende. U dient ook voorzichtig met uw huid om te gaan. Maak het schoon met lauwwarm water en dep het droog met een zachte handdoek. Met wrijven raakt uw huid al snel beschadigd. Bescherm uw huid tegen de zon en slaap voldoende. Drink daarnaast voldoende water om uw huid gehydrateerd te houden.

Gelaatsverzorging thuis

Om uw huid goed te verzorgen, is het belangrijk om te weten wat voor huidtype u heeft. U kunt een droge, gevoelige, gemengde, vette of rijpe huid hebben. De producten die u het beste gebruikt, verschillen per huidtype. De stappen van een goede gelaatsverzorging zijn wel voor elk huidtype hetzelfde. Allereerst is het belangrijk om uw gelaat tweemaal daags te reinigen. Doe dit door uw huid met water en een milde gezichtsreiniger te wassen. Dit kan een gel, lotion of melk zijn. Verzorg het vervolgens met een dag- en nachtcrème voor uw huidtype. Daarnaast is het goed om één of twee keer per week uw huid te scrubben en een masker aan te brengen. Dit zorgt voor een dieptereiniging.

Behandeling voor gelaatsverzorging

Naast de dagelijkse reiniging thuis is het goed om regelmatig een professionele behandeling te boeken. Voor uw gelaatsverzorging werken we in ons beautysalon in Edegem volgens de laatste kennis en met de beste producten en technieken. Bovendien kunnen wij u tips geven over uw dagelijkse gelaatsverzorging, speciaal voor uw huidtype!

Geniet van professionele gelaatsverzorging in Edegem

Voor een professionele gelaatsverzorging in Edegem kunt u terecht bij Our House. Onze professionals worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken, producten en verzorgingen. Bij onze behandelingen stellen wij uw persoonlijke schoonheid en ontspanning centraal. Wij leggen u dus volledig in de watten, waardoor u met een stralende huid en volledig ontspannen vertrekt. Wie wil dat nou niet? Bekijk onze website voor ons ruime aanbod aan behandelingen. Boek meteen een afspraak via het nummer +3234494551, het e-mailadres ourhouse@telenet.be of via het online contactformulier.

Ook interessant: Gelaatsreiniging Edegem | Pedicure Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?