Lash lift Edegem

Home » Lash lift Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Een sprekende, frisse blik vanaf het moment dat u wakker wordt… Dat is toch een droom? Een lash lift maakt uw wimpers lang en krullend. Dat geeft u een mooie en open oogopslag. Weg met die mascara, wimperkruller en -extensions. Boek nu een lash lift bij Our House, de schoonheidsspecialist in Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Wat is een lash lift?

Een lash lift is een behandeling van uw eigen, natuurlijke wimpers. Daarbij wordt gebruikgemaakt van siliconen pads. De wimpers worden hieromheen gekruld, wat ze omhoog lift. Hierbij worden alle wimperharen meegenomen. De pads maken een lash lift voor iedereen mogelijk. Zowel mensen met korte wimperharen en kleine ogen als met lange wimperharen en kleine ogen kunnen voor een lash lift terecht in ons salon in Edegem.

Wimper gereedschap

Wat zijn de voordelen van een lash lift?

De oogopslag is vaak het eerste waar men naar kijkt bij een ontmoeting. Eén van de grootste voordelen van een lashlift is dat u er een mooie, open oogopslag door krijgt. De open blik laat uw ogen ook groter lijken. Vooral wanneer u van nature kleine ogen hebt, is dat erg fijn. Een ander groot voordeel is dat u opstaat met deze lange en krullende wimpers. De wimpers lijken langer, doordat ze vanaf de wortel worden gekruld. U heeft geen mascara meer nodig om uw wimpers te verlengen en ook de wimperkruller is overbodig. Een opluchting voor velen, aangezien het gebruik van een wimperkruller vaak als spannend wordt ervaren. Tot slot kunt u relatief lang van uw lashlift genieten. Het verschilt per persoon hoelang de wimpers in model blijven zitten, maar gemiddeld blijft het resultaat zo’n 6 tot 9 weken lang zichtbaar.

Hoe werkt een lash lift?

Voor het beste effect, worden uw wimpers allereerst goed gereinigd. Vervolgens worden er siliconen pads op uw oogleden geplaatst, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Hiervoor wordt de pad gekozen die het beste bij uw ogen en het gewenste resultaat past. De wimpers worden over de pad heen gekamd, waarna de permanent vloeistof op de wimpers wordt aangebracht. Dat moet gedurende 10 tot 15 minuten goed intrekken. Hierna wordt de wimper fixeergel aangebracht. Ook dat moet 10 tot 15 minuten intrekken. Tot slot wordt de pad verwijderd.

Na de lash lift in ons salon in Edegem is het belangrijk dat uw wimpers 24 uur lang niet nat worden. U mag dus ook nog geen mascara dragen. Vervolgens wordt het afgeraden om waterproof mascara te gebruiken. Dat zorgt er namelijk voor dat het resultaat minder lang zichtbaar en minder mooi is. Bij het reinigen van de ogen wordt aangeraden om met de wimpers mee te bewegen. Wrijf dus niet, maar beweeg van boven naar onder. Zo behoudt u het mooiste resultaat en voorkomt u dat wimpers door elkaar heen gaan.

Uw lash lift in Edegem boeken

Wilt u ook een mooie, open blik vanaf het moment dat u wakker wordt? Boek dan uw lash lift bij onze praktijk in Edegem. Vul het online contacformulier in, bel hiervoor naar +3234494551 of mail naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Verven van wimpers Edegem | Epilaties volledig lichaam Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?