Tanden bleachen Edegem

Home » Tanden bleachen Edegem

Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Bent u niet blij met de kleur van uw tanden? Dat is erg vervelend en kan veel invloed hebben op uw zelfvertrouwen. U lacht minder breeduit of houdt uw hand voor uw mond tijdens het lachen. Dat is natuurlijk zonde, want ook uw glimlach mag gezien worden! Tanden bleachen is de populaire oplossing hiervoor die wij uitvoeren in ons beautysalon, Our House, in Edegem. Het maakt uw tanden namelijk weer enkele tinten lichter. Zo krijgt u weer een stralende glimlach die u aan de hele wereld wilt laten zien!

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Waarom worden tanden donkerder?

Naarmate we ouder worden, worden onze tanden steeds donkerder. Dat heeft verschillende redenen. Tandglazuur wordt dunner en kleurstoffen in voedingsmiddelen tasten onze tanden aan. Vooral koffie en zwarte thee, maar ook bessen en bieten zijn grote boosdoeners. Daarnaast verkleuren tanden door roken, bepaalde medicijnen, een breuk of een val. Uw tanden zijn daardoor niet meer egaal wit. Gelukkig kunt u uw tanden laten bleachen in ons beautysalon in Edegem, waardoor ze opnieuw weer natuurlijk wit worden.
Witte tanden

Hoe werkt tanden bleachen?

Wij bleachen uw tanden met behulp van blekende bestandsdelen en de energie van koud licht van ledlampen. De oppervlaktes van uw tanden worden hierdoor grondig gereinigd en gewit. Deze behandeling beschadigt uw tanden niet. Bovendien haalt het de natuurlijke kleur van uw tanden weer terug. Het resultaat is een natuurlijke, stralende glimlach.

Tanden bleachen bij Our House in Edegem

Wilt u ook uw natuurlijke, stralende glimlach terug? Onze vakkundige specialisten helpen u hier graag bij. Bij het tanden bleachen in ons beautysalon in Edegem stellen we uw persoonlijke schoonheid centraal. Vanzelfsprekend houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en werken we met de nieuwste technieken en producten. Het is begrijpelijk dat u nog vragen heeft over de behandeling. Neem daarom gerust contact met ons op. Ook als u in de buurt van Antwerpen woont, kunt u dichtbij uw tanden laten bleachen in onze schoonheidssalon. Boek een behandeling bij ons beautysalon in Edegem. Vul het contactformulier in, bel naar het nummer +3234494551 of mail naar ourhouse@telenet.be!

Ook interessant: Gelaatsverzorging Edegem | Manicure Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?