Gelaatsreiniging Edegem

Home » Gelaatsreiniging Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Onze huid heeft veel te verduren. We smeren er make-up op, het wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en raakt vervuild. Om uw huid te laten stralen en huidveroudering tegen te gaan, is een goede gelaatsreiniging erg belangrijk. Reinig daarvoor zelf iedere ochtend en avond uw huid grondig en boek regelmatig een gelaatsreiniging. In ons beautysalon in Edegem, Our House, doen wij dit geheel naar uw persoonlijke wensen.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Verschillende huidtypen

Een goede gelaatsreiniging start bij het kennen van uw huid. Er zijn verschillende huidtypen en niet voor elk type werkt hetzelfde:

  • De droge huid is dun, heeft kleine poriën en produceert weinig talg. Er ontstaan snel rimpels en lijntjes en de huid is snel geïrriteerd en rood.
  • Ook de gevoelige huid raakt snel schilferig en rood. Het reageert sterk op weersomstandigheden en verkeerde cosmetica.
  • De vette huid glimt vaak, met name op de T-zone. Het produceert veel talg en heeft meer mee-eters en puistjes dan andere huidtypen. Deze huid is dikker en krijgt daardoor minder snel rimpels.
  • De gecombineerde huid bestaat uit een combinatie van verschillende huidtypen. Vaak zijn de wangen droog en heeft de T-zone een vette huid.
  • Tot slot is de rijpere huid droger en dunner. De huid heeft meer rimpels als gevolg van veroudering. Uw levensstijl, huidconditie én huidverzorging zijn daarin bepalend. Een goede gelaatsreiniging is daarom essentieel om huidveroudering tegen te gaan.

Met vragen over gelaatsreiniging van uw huidtype kunt u terecht bij Our House, hét beautysalon dichtbij Antwerpen.

Gelaatsreiniging

Tips voor thuis

Naast dat u de juiste producten voor uw huid gebruikt, is het belangrijk om regelmatig uw huid te reinigen. Doe dit iedere ochtend en avond. Wees daarnaast voorzichtig met uw huid. Droog de huid door met een handdoek te deppen in plaats van te wrijven en gebruik lauwwarm water. Raak uw huid gedurende de dag zo min mogelijk aan en drink voldoende water om gehydrateerd te blijven!

Boek een gelaatsreiniging bij Our House in Edegem

Voor de beste huidcondities combineert u de huidverzorging thuis met een behandeling voor gelaatsreiniging in onze beautysalon in Edegem. Onze specialisten worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken, producten en verzorging. Met deze deskundigheid helpen wij u bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. We stellen aandacht voor uw persoonlijke schoonheid en ontspanning centraal en houden vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen. Bent u nieuwsgierig naar onze gelaatsreinigingsbehandelingen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wilt u een gelaatsreiniging boeken in onze beautysalon in Edegem? Vul het contactformulier in, bel naar +3234494551 of mail naar ourhouse@telenet.be. Neem zeker ook een kijkje in onze lopende acties!

Ook interessant: Tanden bleachen Edegem | Manicure Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?