Epilaties rug Edegem

Home » Epilaties rug Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Vaak denkt men dat alleen vrouwen zich laten epileren, maar het is ook zeer geschikt voor mannen. Vooral het epileren van de rug is een populaire behandeling. Wilt u af van de haren op uw rug, omdat uw T-shirts of hemden niet meer fijn zitten of u het niet mooi vindt? Boek dan epilaties van uw rug bij Our House, hét beautysalon van Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Hoe werkt harsen?

Epilaties van uw rug doen we in ons salon in Edegem met behulp van hars. Dat is een plakkerig middel dat we op uw rug smeren. De lichaamsharen plakken aan de hars vast, waarna dit met een strip eraf wordt getrokken. Voor het beste resultaat wordt dit tegen de richting van de haargroei in gedaan.

Wimper gereedschap

De voordelen van rug harsen

Bij het harsen worden de haren met wortel en al uit de huid getrokken. Daardoor wordt de hele haar verwijderd. Anders dan bij scheren komen er dus niet na een paar dagen alweer harde stoppels terug. Integendeel: u kunt 3 tot 8 weken lang genieten van een gladde rug. Het is per persoon verschillend hoelang het precies duurt voor de haren terug groeien. Dat hangt namelijk af van hoe snel uw haar groeit en hoe vaak u de behandeling al heeft gedaan. Hoe vaker u uw rug laat harsen, hoe langer het duurt voordat het terugkomt! De haren die na drie tot acht weken weer terug groeien, zijn zachte haren. Ook dat is anders en vele malen fijner dan bij scheren. U heeft dus geen last van harde stoppels. U geniet wekenlang van een gladde rug. Daardoor voelen shirts weer zacht aan op uw huid en loopt u met een fijner gevoel met uw bovenlichaam ontbloot.

Boek meteen epilatie van de rug

Wilt u af van die haren op uw rug? Maak dan afspraak voor epilaties van uw rug bij ons beautysalon in Edegem. Bel hiervoor naar +3234494551 of mail ourhouse@telenet.be of vul het contactformulier in. Neem zeker ook een kijkje tussen onze andere behandelingen.

Ook interessant: Epilaties gelaat Edegem | Epilaties volledig lichaam Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?