Epilaties benen Edegem

Home » Epilaties benen Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Bent u er ook klaar mee om wekelijks uw benen te scheren? Het is erg onhandig, u slaat gemakkelijk haren over en na een paar dagen zitten er alweer stoppels. Het kan makkelijker, namelijk door uw benen te laten epileren. Zo geniet u wekenlang van gladde benen. Boek de epilaties van uw benen bij Our House, de schoonheidsspecialist in Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Hoe werkt het epileren van benen?

De epilaties van benen doen we in onze salon in Edegem door middel van harsen. Met een spatel smeren we de hars op de benen. De haren gaan hieraan vastzitten. Vervolgens verwijderen we met een strip de hars en de haren. Voor het beste resultaat doen we dat tegen de richting van de haargroei in.

Wimper gereedschap

De voordelen van benen laten epileren

Bij het harsen worden de haren met wortel en al uit de huid getrokken. De haren worden dus volledig verwijderd, waardoor het langer duurt voor ze weer aangroeien. Gemiddeld geniet u 3 tot 8 weken van gladde benen. Bovendien groeien er zachte haren terug. Anders dan bij het scheren van uw benen, heeft u dus niet na een paar dagen alweer last van harde stoppels.

U kunt thuis ook zelf met hars in de weer gaan, maar het vergt enige behendigheid. Als men het thuis zelf doet, worden er vaak haren overgeslagen. Kiest u voor epilaties van uw benen in ons salon in Edegem, dan doet een behendige en ervaren schoonheidsspecialist dit bij u. Dat geeft een beter resultaat! 

Verzorging voor én na de epilatie

We raden u aan om, de avond voor de epilatie van uw benen, uw benen te scrubben. Hierdoor verwijdert u de dode huidcellen en verbetert u de doorbloeding van uw huid. Bovendien haalt het ingegroeide haartjes naar boven, zodat deze ook door de hars worden meegenomen. Na afloop van de epilatie is het belangrijk om uw benen goed in te smeren. Doe dit met een hydraterende en verzorgende olie, crème of lotion. Heeft u vragen over de verzorging voor of na de epilaties van uw benen, dan kunt u bellen of langskomen in ons salon in Edegem.

Boek een epilatie van de benen bij ons in Edegem

Wilt u ook af van die scheermesjes en vervelende stoppels? Maak dan nu een afspraak voor de epilaties van uw benen bij Our House, ons beautysalon in Edegem. Bekijk ook zeker onze acties. Vul het online contactformulier in, bel naar +3234494551 of stuur een e-mail naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Epilaties gelaat Edegem | Epilaties rug Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?