Collageenbehandeling in Edegem

Home » Collageenbehandeling in Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Naarmate wij ouder worden, wordt onze huid dat ook. Dat brengt met zich mee dat de productie van collageen afneemt en de huid slapper wordt. Rimpels, ingevallen wangen en wallen liggen op de loer. Gelukkig is er een manier om die huidveroudering tegen te gaan. Wilt u dat graag? Boek dan een collageenbehandeling in ons beautysalon in Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat de huid bij elkaar wordt gehouden. Hierdoor is het stevig en krijgt het volume. Vanaf ons 25e levensjaar vermindert de productie van dit eiwit, wat huidveroudering in gang zet. We krijgen rimpels en de huid verliest zijn volume. De collageenbehandeling die wij in Our House in Edegem geven, stimuleert de productie van collageen. Er komen geen chemische crèmes of ingrepen kijken bij een collageenbehandeling.

Wimper gereedschap

De oorzaak van huidveroudering behandelen

Het doel van een collageenbehandeling is om huidveroudering tegen te gaan. Veel behandelingen en verzorgingsproducten doen dat door de gevolgen van huidveroudering aan te pakken. Bij de collageenbehandeling in ons salon in Edegem wordt echter de oorzaak aangepakt: een verminderde collageenproductie. Voor het beste resultaat volgt u de kuur een aantal weken achter elkaar.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

U vraagt zich misschien af hoe de behandeling juist wordt uitgevoerd? De gemotoriseerde koppen van een volledig veilig apparaat sturen signalen naar de cellen, zodat ze zich vernieuwen. Aan de hand van cellulaire stimulatie van het apparaat, maken uw cellen meer collageen, hyaluronzuur en elastine aan. Het enige wat u hoeft te doen, is rustig genieten van de behandeling. Onze professionals gaan delicaat zone per zone aan de slag en vertrouwen op de kracht van het apparaat. 

De voordelen van onze therapie

U weet nu dat een collageenbehandeling de productie van collageen verbetert. Dat heeft als gevolg dat rimpels in het gezicht, de hals en de decolleté en ouderdoms- en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast heeft het nog meer voordelen. Zo wordt ook de doorbloeding, de afvoer van afvalstoffen en het vochtgehalte in de huid verbeterd. Poriën verfijnen en de huid verstevigt. Uw huid straalt, is egaal en heerlijk zacht!

Boek een collageenbehandeling in Edegem

Wilt u ook op een natuurlijke manier de veroudering van uw huid tegengaan en blijven stralen? Boek dan een collageenbehandeling bij ons beautysalon in Edegem. Voor een afspraak, andere behandelingen, relaxatietechnieken of eventuele vragen belt u naar +3234494551, vult u het contactformulier in of mailt u naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Wimper permanent Edegem | Lashlift Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?