Epilaties volledig lichaam Edegem

Home » Epilaties volledig lichaam Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Wilt u af van haren op uw lichaam en wekenlang kunnen genieten van een gladde huid? Boek dan epilaties voor het volledige lichaam in ons beautysalon in Edegem. We epileren de gewenste plekken met hars. Dat zorgt voor een glad resultaat dat lang aanhoudt!

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Hoe werkt harsen?

Hars is een plakkerig middel dat geschikt is om uw lichaam mee te epileren. We smeren de hars op de huid, waarna de haren hieraan gaan plakken. Vervolgens verwijderen we deze strip hars weer van de huid. Deze trekt de haren mee, met een gladde huid als resultaat. Epilaties van uw volledige lichaam betekent dat u verschillende lichaamsdelen kunt laten harsen in ons beautysalon in Edegem. U kunt kiezen voor een behandeling van uw oksels, onderarmen of volledige armen, lage rug, volledige rug en/of borst, bikinilijn en volledige bikinilijn (brazilian).

Wimper gereedschap

De voordelen van harsen

Harsen is een van de meest effectieve manieren van epilatie. De hars trekt de haren namelijk met wortel en al, uit de huid. Het duurt daardoor lang voordat de haren weer terug groeien. Groeien de haren weer terug, dan zijn ze zacht. U heeft dus geen last van harde stoppels. Het verschilt per persoon hoelang de haren wegblijven. Dat hangt namelijk af van de snelheid van uw haargroei en hoe vaak u de behandeling al heeft gedaan. Hoe vaker u zich laat harsen, hoe langer u van het resultaat kunt genieten. Deze behandeling is niet alleen heel effectief, maar ook heel snel. De hars wordt heel snel van de huid getrokken. Doordat de haren met de wortels worden verwijderd, is harsen niet pijnvrij. De snelheid zorgt er gelukkig wel voor dat de pijn snel verdwijnt!

Verzorging voor én na de epilatie van uw lichaam

Het wordt aangeraden om de huid de avond voor de epilatie te scrubben. Dit verwijdert dode huidcellen en brengt ingegroeide haartjes naar boven. Na de behandeling raakt de huid sneller geïrriteerd. Smeer deze daarom in met een hydraterende en verzorgende crème, lotion of olie. Draag wijde kleding en wrijf of krab uw huid niet. Voor verdere vragen over de verzorging voor en na de epilaties van uw volledige lichaam kunt u bellen naar of langskomen bij onze salon in Edegem.

Boek epilaties van uw volledig lichaam in Edegem

Wilt u wekenlang genieten van een gladde huid? Boek epilaties van uw volledige lichaam in ons beautysalon in Edegem. Vul het online contactformulier in, bel naar +3234494551 of mail naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Epilaties gelaat Edegem | Lashlift Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?