Verven van wimpers Edegem

Home » Verven van wimpers Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Heeft u geen zin meer om elke dag mascara op te doen om het er vervolgens ’s avonds weer af te halen? Laat dan uw wimpers verven. Hierdoor staat u op met donkere, volle wimpers en bent u direct klaar voor de dag. Het bespaart tijd en creëert een mooie, natuurlijke oogopslag. Boek nu uw behandeling voor het verven van uw wimpers bij Our House, dé schoonheidsspecialist in Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Hoe verven wij u wimpers bij Our House in Edegem?

Allereerst worden voor het verven van uw wimpers in ons salon in Edegem, uw wimpers goed gereinigd. Op deze manier kan de verf goed hechten en krijgt u het mooiste resultaat. Vervolgens wordt er een wimperblaadje op uw onderste wimpers gelegd. Dit beschermt uw ooglid en zorgt ervoor dat de onderste wimpers ook worden meegeverfd. U sluit uw ogen en de verf wordt op uw wimpers aangebracht. De verf moet enkele minuten intrekken, waarna het wordt verwijderd. U mag uw ogen weer openen en ziet direct het resultaat.

Wimper gereedschap

Wat zijn de voordelen van wimpers verven?

Door het verven van uw wimpers, worden uw wimpers donkerder en intenser. Hierdoor hoeft u geen mascara meer te gebruiken. Dat kan u ’s ochtends en ’s avonds veel tijd besparen. Ook heeft u hierdoor geen zorgen meer over uitgelopen mascara. U kunt zwemmen, naar de sauna en sporten zonder bang te zijn dat uw mascara uitloopt!

Doordat u niet meer dagelijks mascara hoeft te gebruiken, blijven uw wimpers langer mooi. Mascara en het verwijderen van mascara zorgen er namelijk voor dat uw wimpers sneller breken. De behandeling van het verven van uw wimpers is erg kort. Er hoeven maar weinig handelingen uitgevoerd te worden en de verf trekt snel in. Het verven van uw wimpers is niet schadelijk. Verft u het steeds opnieuw, dan kunnen de wimpers droger worden. Het wordt dan aangeraden om een wimperserum te gebruiken.

Boek een behandeling voor het verven van uw wimpers in Edegem

Wilt u wakker worden met volle wimpers en een intense oogopslag? Laat uw wimpers dan verven in ons beautysalon in Edegem. Boek een behandeling door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +3234494551 of te mailen naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Lashlift Edegem | Collageenbehandeling Antwerpen

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?