Manicure Edegem

Home » Manicure Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Dagelijks doen wij veel met onze handen. Door de invloeden van buitenaf kunnen onze handen droger worden en nagels beschadigen. Wilt u weer zachte en gladde handen, met verzorgde nagels? Boek dan eens een manicurebehandeling bij Our House in Edegem!

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Handverzorging

Het woord ‘manicure’ kent zijn oorsprong in de woorden manus en cura. Deze Latijnse woorden betekenen hand en verzorging. Manicure staat dus voor handverzorging. Anders dan wat men vaak denkt, is een manicure dus niet alleen de verzorging van nagels. Het is een complete verzorging van de handen en de nagels. Uw handen worden eerst in lauwwarm water geweekt, waarna de nagelriemen worden behandeld. Losse velletjes worden verwijderd en uw nagels worden in de gewenste vorm en op de juiste lengte gevijld. Vervolgens krijgen uw handen een heerlijke, voedende olie of crème. Bij de manicure in onze beautysalon in Edegem maken wij gebruik van olie en crème van de beste kwaliteit.

Nagellak

Nagellak en gelish

Wilt u alleen uw nagels laten behandelen? Voor de manicure in onze salon in Edegem kunt u dan bijvoorbeeld kiezen voor nagellak, gelish of gelnagels:

  • Gelish is een soort nagellak dat, nadat het op uw nagels is aangebracht, wordt uitgehard onder een uv- of ledlamp. Deze lak blijft wel twee tot drie weken mooi zitten. Gelish bieden veel leuke mogelijkheden voor nailart.
  • Gel of gewone nagellak is verkrijgbaar in de mooiste kleuren en onze nagelstylisten kunnen daar allerlei mooie kunstwerkjes van maken.
  • Gelnagels zijn kunstnagels met een speciale gel. Deze laat u aanbrengen op uw natuurlijke nagels om deze te verstevigen of te verlengen. Ook gelnagels worden uitgehard onder een uv- of ledlamp.

Manicurebehandelingen

Bij Our House hebben we een ruim aanbod aan manicurebehandelingen. U kunt een schoonheidsmanicure of een halve manicure laten doen in ons salon in Edegem of gaan voor nagels lakken, gelish of gelnagels. Dit kan echter ook uitgebreider of gecombineerd worden! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gelnagels met verlenging of gelish met een manicure combineren. Ook kunnen wij gelish afnemen, waarna we weer nieuwe gelish aanbrengen. Wij stellen altijd uw wensen en persoonlijke schoonheid centraal bij de manicure in ons prachtig beautysalon in Edegem.

Boek een manicure in Edegem

Wilt u weer zachte handen of mooie, verzorgde nagels? Voor een manicure in Edegem kunt u bij Our House terecht. Bekijk onze website voor de mogelijkheden. Voor het boeken van een behandeling vult u simpelweg het contactformulier in, belt u naar +3234494551 of mailt u naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Gelaatsreiniging Edegem | Pedicure Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?