Pedicure Edegem

Home » Pedicure Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Het zijn uw voeten die u dagelijks overal heen brengen. Doordat we dat gewoon vinden en ze altijd in schoenen of sokken verstopt zitten, vergeten we ze wel eens. Juist omdat ze goed voor ons zorgen, is het belangrijk ze af en toe goed in te watten te leggen. Dat kan bij Our House, dé schoonheidsspecialist voor pedicure in Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Het belang van pedicure

Wanneer u last hebt van uw voeten, gaat u ongemerkt een andere houding aannemen. Dat kan weer zorgen voor nek- en rugklachten. Een goede voetverzorging is dus ook een goede verzorging voor het lichaam in het algemeen. Vaak gaan we pas naar de pedicure als we klachten ervaren. Dan is er al een probleem. Dit had voorkomen kunnen worden door preventief en regelmatig een pedicurebehandeling te boeken. Het voorkomt onaangename geuren en behandelt schimmels. Likdoorns en eelt kunnen verwijderd worden. Heeft u uw teen gestoten? Met een pedicure voorkomt u een ingegroeide teennagel.

Nagellak

Waar bestaat een pedicure uit?

Het woord ‘pedicure’ komt van de Latijnse woorden pes en cura. Deze woorden betekenen voet en verzorging, wat samen voetverzorging maakt. Bij een pedicure in ons salon in Edegem wordt uw voet dus op en top verzorgd. Allereerst worden uw voeten goed gereinigd. De nagels worden geknipt, gevijld en eventueel verdund. Vervolgens worden eeltplekken of een likdoorns verwijderd en de nagelomgeving goed gereinigd. De pedicure wordt afgesloten met een voetcrème of huidolie die de huid verzorgt en verzacht.

Het is ook mogelijk om bij de pedicure gelish op uw teennagels te laten aanbrengen. Dat is fijn als u graag uw teennagels wilt versieren of verstevigen. Ook kan dat helpen als uw nagel gescheurd is, maar u graag open schoenen draagt. Het ziet er daardoor weer mooi en verzorgd uit.

Boek een pedicure bij Our House in Edegem

Zoekt u een pedicure in Edegem? Dan zit u goed bij Our House. U kunt bij ons terecht voor een schoonheidspedicure, gelish of een combinatie van deze twee behandelingen. Onze professionals worden regelmatig bijgeschoold en voeren de behandeling uit volgens de nieuwste technieken. We stellen uw persoonlijke schoonheid en ontspanning centraal. Zo loopt u op verzorgde voeten en volledig ontspannen de deur weer uit. Boek nu uw pedicure door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +3234494551 of te mailen naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Tanden bleachen Edegem | Wimper permanent Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?