Epilaties gelaat Edegem

Home » Epilaties gelaat Edegem
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Haren op uw kin, warrige wenkbrauwen en langere donsharen boven uw mond… Hoe ouder we worden, hoe vaker we haren op ons gezicht aantreffen die we daar liever niet zien. Wilt u daarvan af of uw wenkbrauwen in een mooi model laten brengen? Boek epilaties voor uw gelaat bij Our House, dé schoonheidsspecialist in Edegem.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Wat kunt u laten epileren?

De populairste epilatie van het gelaat is die van de wenkbrauwharen. Door deze te epileren kunnen ze in een mooi, strak model gebracht worden. Ook kunt u uw bovenlip, uw wangen en uw kin laten epileren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor epilaties van uw gehele gelaat bij onze salon in Edegem.

Wimper gereedschap

Hoe werkt een epilatie van het gelaat bij Our House in Edegem?

Bij Our House epileren wij uw gelaat met behulp van hars. We brengen de hars aan op de te behandelen plek, zodat de haren hieraan vast komen te zitten. Vervolgens verwijderen we de hars, met daaraan de haren. Bij deze manier van epileren wordt de haarwortel meegenomen. Daardoor is de behandeling niet pijnvrij, maar geniet u wel lang van een mooi resultaat. De haren blijven namelijk gemiddeld 3 tot 8 weken weg.

Effectief ontharen

De eerste keer dat u uw gelaat laat harsen, groeien de haren gemiddeld na 4 weken weer terug. Hoe vaker u het opnieuw laat harsen, hoe langer het duurt voor de haren weer terug groeien. De precieze duur hangt af van hoe snel uw haren groeien, want dat verschilt per persoon. Harsen is, in vergelijking met andere manieren, een effectieve manier van ontharen. Het gaat sneller dan epileren met een epileertang en geeft langer het gewenste resultaat dan bij scheren! Omdat de hars bij deze vorm van epileren van uw huid af wordt getrokken, is de huid na de behandeling vaak nog even rood en gevoelig. Het wordt daarom aangeraden om uw huid een paar dagen te voeden. Dit doet u met een lotion die past bij uw huidtype.

Boek meteen een epilatie

Voor vragen over de verzorging na de epilaties van uw gelaat kunt u bellen naar of langskomen bij ons salon in Edegem. Wilt u op een effectieve manier uw wenkbrauwen in model laten brengen of af van die vervelende haren op uw gelaat? Boek dan één of meerdere epilaties van uw gelaat bij Our House, dé schoonheidsspecialist in Edegem. Bel naar +3234494551, vul het contactformulier in of mail naar ourhouse@telenet.be.  

Ook interessant: Epilaties benen Edegem | Epilaties rug Edegem

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?