Our House of Wellness

 Body Sculptor

 

BodySculptor ACCESS Relax is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® en combineert deze therapie met een vorm van beweging of sport. De taille en  dijen worden behandeld.

  • Een BIO-energetisch veld (50Hz) zorgt voor een calorieverbruik van 650kCal dankzij onmerkbare spiercontracties (Glad spierweefsel). Met als gevolg dat de natuurlijke processen van de lipolyse (afbraak van vetten) onmiddellijk worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Effecten GOLFLENGTE op het niveau van afslanking :

  •  stimulatie van de lipolyse –> ook nog lang na de behandeling mits correct opvolgen van voedingsadvies (toch tot 4u na de behandeling)

–> medische studie (klik hier)

Daarnaast merkt men een grote evolutie in de extra vetten die verbrand worden tijdens de gewone dagdagelijkse taken tijdens de kuur.     Niet enkel de 30 minuten behandeling stimuleert de lipolyse!

Ook lang na de behandeling en tijdens een frequent gebruik van bvb. 2 sessies per week zal het rendement van inspanningen en fysieke handelingen op het niveau van vetverbranding een pak hoger zijn!

In die zin zou je ook kunnen stellen dat extra beweging (wandelen, sporten, werken) het resultaat van een kuur natuurlijk des te beter maakt.

training van de lipolyse –> ook nog lang effect na de kuur (12 sessies). Met een medische studie (klik hier) werd vastgesteld dat zelfs 2 weken na een kuur met elk apparaat uit het gamma van BodySculptor er nog significante extra centimeters werden verloren.

Nog veel meer info op  https://www.bodysculptor-benelux.com/kopie-van-bodysculptor-excell

1é kuur ( 12 sessies van 30 minuten ) : €395
2é kuur ( 12 sessies van 30 minuten ) : €345
onderhouskuur ( 20 beurten van 30 minuten ) : € 325
1 kuur van 30 minuten : €40

 

HOE WERKT DE BODYWRAP?

Een unieke mix van mineraalrijke klei en specialistische bodywrapping-technieken helpt om uw lichaam te reinigen & gifstoffen te onttrekken. Tegelijkertijd wordt het zachte vetweefsel actief samengedrukt zodat u direct centimeters afslankt en het lichaam in vorm wordt gebracht.

Zodra de warme, in klei gedrenkte bandages zijn aangebracht door een speciaal opgeleide therapeut, kunt u gaan liggen en een uur ontspannen terwijl de bodywrap-behandeling zijn werk doet. U zou deze tijd ook kunnen gebruiken om meer uit uw bezoek aan de salon te halen, door te genieten van extra behandelingen, zoals een gezichtsbehandeling of een manicure. De bodywrap wordt vervolgens verwijderd en uw therapeut zal u verbazen met metingen van vóór en van na de behandeling.

Dit is geen behandeling waarbij u water verliest. We raden u zelfs aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om de ontgifting te stimuleren.

Kijk voor meer informatie op de website van Universal contourwrap

Tanden Bleachen

€ 99 (inclusief onderhoud)

Wat is tanden witten ?
Het witten van de tanden werkt via de combinatie van blekende bestanddelen en de energie van het koude licht van de LED-lampen. Deze bestanddelen reinigen grondig het oppervlak en verkleurde delen van de tand zonder het tandglazuur te beschadigen en zo de originele witte kleur van de tand te laten verschijnen.

Kijk voor meer informatie op de website van Pomm Cosmetics

Massage

Wat is een hotstone massage

Massage met hete stenen is een methode die vroeger heel gangbaar was bij indiaanse volkeren. Ze gingen op zoek naar basaltstenen die ze verwarmden om er pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen.
De warmte wordt traag afgegeven en houdt lang aan , daardoor krijg je een diep en heel ontspannend gevoel : 90 min €69

 

Overheerlijke lichaamsmassage

  • relaxerende lichaamsmassage: 60 min  €60
  • relaxerende lichaamsmassage + volledige lichaamspeeling : 80 min € 75
  • Volledige lichaamspeeling : 30 min € 32

 

 

 

 

Endermologie – Bindweefselmassage

Endermologie is een aangename bindweefselmassage waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt. Dit zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug. Doordat de circulatie wordt hersteld, kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.*

  • Endermologie kent twee technieken:
  • Lipo-massage voor het lichaam  : De effectieve behandelingen zorgen voor een slanker, mooier gevormd silhouet en een strakke, stevige en gezonde huid   35 min € 45 of 1 zone 20min € 30
  • en de Lipo-lift-massage voor het gezicht : hangende oogleden, rimpels en onderkinnen worden aangepakt. 60 min €60

https://www.endermologie.com/nl/

Relaxatiecoach

Als relaxatie coach kijk ik samen met u naar de oorzaken en oplossingen bij stress. Bewustwording is de eerste stap. Door stil te staan en anders te leren kijken, open je uzelf voor verrassende mogelijkheden. Bovendien neemt ik uitgebreid de tijd om je opnieuw te leren ontspannen.

Kijk voor meer informatie op deze link http://ourhouseofbeauty.be/adem-relaxatie-coach/

Meer info nodig? of Afspraak maken?