LPG

Gelaat

Endermolift™, een niet agressieve en efficiënte anti-aging

gezichtsbehandelingen

LPG heeft ENDERMOLIFT ontwikkeld. Een 100% natuurlijke anti-aging techniek voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Deze techniek maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend, zichtbaar jonger gezicht.

ENDERMOLIFT, de enige techniek die in staat is om de natuurlijke synthese van hyaloronzuur te stimuleren (+80%)*

Endermolift™, een techniek geschikt voor mannen en vrouwen…

– Om in alle veiligheid het jeugdigheidpotentieel van uw huid te stimuleren.
– Voor een doeltreffende anti-aging behandeling, niet agressief en 100% natuurlijk.
– Voor mensen die een oplossing zoeken tussen zachte maar niet efficiênte technieken en agressieve technieken die niet zonder riscico zijn.
– Om de resultaten van een medische ingreep (botox injecties, fillers, peelings, mesotherapie enz.) te verfijnen en de neveneffecten ervan te beperken.
– Voor een stralend gelaat op elke leeftijd.
– Om zijn gelaat te onderhouden zoals men zijn lichaam onderhoud («skin fitness»).

Endermolift™ Innovatie 2017, voor snel zichtbare resultaten

De ENDERMOLIFT techniek biedt snel zichtbare resultaten, Voor een onvermoeid en jeugdiger gezicht, een « coup d’éclat ».

Een optelsom aan resultaten, sessie na sessie, om rimpels en groeven te verminderen, stevige contouren te hebben, een mooiere teint te bekomen en algemeen de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Prijslijst LPG Endermolift behandeling:

LPG volledig gelaat + Volledige gelaatsverzorging maria galland 130 minuten
1 behandeling = € 115

LPG volledig gelaat + anti-age gelaatsverzorging maria galland 150 minuten 
1 behandeling = € 130

LPG volledig gelaat 60 minuten
1 behandeling = € 60
7 behandelingen = € 350

LPG Oogverzorging + collageen masker maria galland 45 min  
1 behandeling = € 55
7 behandelingen = € 315

Lichaam 

Dé anti-cellulitis referentie. Lipomassage is een unieke slankheidsactivator die het lichaam hertekent, afslankt en verstevigt zonder chirurgie

lichaamsbehandeling

.Komaf maken met de vetten die niet reageren op sporten of diëten is vandaag mogelijk met een natuurlijke en pijnloze manier dankzij LIPOMASSAGEby Endermologie

 

Lipomassage by Endermologie is aangewezen bij :

Afslanken = versnelling van de lipolyse + 70 % U kampt met lokale overbelastingen ( buik, billen, benen)? En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wil? Lipomassage laat toe om specifieke en lokale doelwitten, daar waar u het wil, efficiënt te behandelen!

Actie: Lipomassage ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht. Resultaat: De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

 

Cellulite gladmaken Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen! En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.

Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtretentie. De adipocyten zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg een «sinaasappelhuid» aspect van de huid. Actie: De mechanische stimulatie van Lipomassage laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken. Resultaat: De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk!

 

Huid verstevigen = stimulatie collageenvezels en elastine huidversteviging +240% Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden… De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid.  Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen… Dit fenomeen wordt verklaard door een vertraging van de productie van collegeenvezels en elastine waarvoor de fibroblasten instaan. De huid verliest spankracht en verouderingsverschijnselen worden zichtbaar. Actie: De LPG Roll techniek gekoppeld aan sequentiële stimulaties werken in in het hart van de fibroblast. Zodoende word de productie van onmisbare steunvezels opmerkelijk verbeterd (collageen en elastine). Resultaat: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt: uw huid wordt strak en soepel!

Silhouet aflijnen Afslanken? Goed zo. Maar met evenwichtige vormen is nog beter!  De lichaamdelen in kwestie zijn voornamelijk heupen, buik en billen. Het komt vaker voor dat deze zones niet symmetrisch zijn of «vorm» missen.

Actie: Lipomassage laat toe om het silhouet precies te hermodeleren en een goed evenwicht te herwinnen tussen vorm en volume. Resultaat: de contouren zijn opnieuw afgelijnd en evenwichtige vormen herwonnen.

 

Wat is cellulitis ?

Dit typisch vrouwelijk verschijnsel is het resultaat van vetophoping in de vetcellen in de hypodermis, gepaard gaande met vochtophoping aldaar. Naarmate die vetcellen dikker worden, gaan de zakjes waarin ze zitten, hun vorm verliezen en beginnen trekken op de verankeringspunten op de huid wat resulteert in een gecapitoneerd aanzicht van de huid.In dit stadiumbestaat het probleem in het feit, dat het proces zichzelf onderhoud door de verstikking van de bloedcirculatie, hetgeen dan weer leidt tot onvoldoende afvoer van de afvalstoffen uit de stofwisseling. Dit leidt vervolgens, tot verarming en ontsteking van het bindweefsel dat minder elastisch wordt en zo fibrose doet ontstaan. De huid is bijgevolg koud, hard en kan zelfs pijn doen bij betasten.

Deze erg onesthetische toestand maakt van de zones met cellulitis, regio’s die onverschillig blijven voor zelfs intense lichaamsoefeningen of drastische diëten. Endermologie spreekt zowel cellulitis aan, als parallel vet ( voedingsvet wat gemakkelijk verdwijnt bij dieet ), als steatomeer vet ( onze diepe vetreserve waar geen enkel dieet vat op heeft ) .

 

Wat doet endermologie bij cellulitis ?

Dankzij de spitstechnologie van de cello M6 integral kan de therapeute het weefsel ter hoogte van de vetcellen van de hypodermis optimaal mobiliseren nl. toestel zuigt huidplooi op en drukt ze plat tussen opzichzelfdraaiende rollen. Deze huidgymnastiek draagt bij tot het herstel van een harmonisch bindweefsel en tot een verbeterde bloed- en lymfecirculatie, hetgeen dan weer leidt tot een betere eliminatie van de afvalstoffen. Resultaat : een slanker lichaam, een zachtere en stevigere huid. Dit pijnloos procédé verschaft op de koop toe welzijn en relaxatie.

Onze 4 beauty objectieven

Afslanken

Cellulite gladmaken

Huid verstevigen

Silhouet aflijnen

Voor de man :
Geraak je ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon op sommige plekken u vetbandjes niet kwijt , of heb je gewicht verloren en u wilt u lichaam vormgeven ?
U hebt geen tijd om te sporten en u wilt graag u ” love handles” kwijt , welkom bij ourhouse we maken u terug tip top in orde

Prijslijst LPG Lipomassage behandeling:

Lipomassage volledig lichaam 60 min 
1 behandeling = € 60
7 behandelingen = € 350

Lipomassage 1 zone 30 min 
1 behandeling = € 40
7 behandelingen = € 230

 

  • Bij al onze Lpg behandelingen een gratis analyse  om uw objectieven vast te leggen. Nadat u een vragenlijst heeft beantwoord zal een eerste fotografische evaluatie gebeuren en een analyse van de probleemzones. Dan wordt een behandelplan opgesteld.

 

Ons Lpg lichaam/gelaat apparaat is naast het hermoduleren ook een schitterend toestel om een complete lymfedrainage toe te passen

Het lymfestelsel is een aanvullend tweede afvoersysteem dat naast de bloedsomloop helpt om overtollig vocht, afvalstoffen, lichaamsvreemde elementen zoals bacteriën, gifstoffen enz. sneller te verwijderen. Het lymfestelsel heeft geen pomp zoals het hart en vloeit dus zeer traag. Met deze massagetechniek versnel en stimuleer je het stelsel zodat het vocht in ons lichaam sneller vernieuwd wordt.

 

Ook schitterende resultaten bij de sinaasappelhuid en versteviging / afslanking benen

lymfedrainage 30 min
1 behandeling = € 40
10 behandelingen = € 230

hieronder alvast een sneack previeuw
https://www.facebook.com/dermamedi.nl/videos/2083495221938904

Nieuw

ENDERMOTHERAPIE®

Ook bij spierpijn kunnen wij u helpen :

Iedereen kent wel de stijfheid 12 tot 24 uur na een ongebruikelijke spieractiviteit. Die blijft zelfs nog tot een week nadien onze bewegingen verstoren.
Deze op het eerste zicht onschadelijke beperking heeft echter niet te onderschatten effecten op korte en lange termijn op ons functioneren en op ons neuro-musculair stelsel.
Met de LPG®techniek kan men mobilisatie van opgestapelde afvalstoffen bevorderen. Het post-inspanningsoedeem en soms lichte ontsteking kunnen bewerkt worden. Het lijdt tot vluggere recuperatie en herwinnen van maximale isometrische kracht. Er is een duidelijke pijnafname na inspanning.

Meer info nodig? of Afspraak maken?