Lipomassage Antwerpen

Home » Lipomassage Antwerpen
Volgen bijscholingen
Oog voor ontspanning
Persoonlijke wensen

Verliest u wel gewicht, maar blijft er op bepaalde plekken vet zitten? Dat is erg frustrerend. Wilt u daarvan af? Dan is lipomassage, die wij geven in ons beautysalon in de buurt van Antwerpen, de oplossing voor u.

Meer info nodig? of Afspraak maken?

Wat is een lipomassage?

Lipomassage vloeit voort uit de endermologie. Het is een pijnloze techniek die cellulite, een verslapte huid en gelokaliseerde vetten behandelt. Het is een diepe bindweefselmassage die het lichaam stimuleert om vetten af te breken en voeren. Het verbetert de doorbloeding en lymfecirculatie. Hierdoor versnelt uw stofwisseling, waardoor vetten sneller afgevoerd worden. Ingekapselde vetten worden weer vrijgemaakt. Voor een lipomassage kunt u terecht in ons salon nabij Antwerpen.

Wimper gereedschap

Wat zijn de voordelen van een lipomassage?

Bij lipomassage kan de huid plaatselijk behandeld worden. Heeft u vooral vet op uw heupen of bovenbenen? Dan worden deze plekken extra behandeld. Daarnaast hoeft u gelukkig niet lang te wachten op het resultaat. Direct na de eerste lipomassage zult u al verschil merken. Dat komt doordat het direct de vetverbranding stimuleert. De behandelde zones zijn daardoor direct minder verstopt en compact. Naarmate de behandelingen vorderen, merkt u dat uw silhouet steeds strakker en slanker wordt en dat cellulite vermindert. Ook merkt u dat een slappe huid direct steviger en strakker wordt.

Het resultaat van een behandeling

Om het gewenste resultaat te behandelen, zijn er meerdere lipomassage behandelingen nodig in ons salon in de omgeving van Antwerpen. Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen dat precies zijn. Naast dat u na elke behandeling al resultaten ziet, zal u na gemiddeld zes behandelingen merken dat uw vet is verminderd en vetophopingen afvlakken.

Een lipomassage in de buurt van Antwerpen

Wilt u plaatselijk vet afbreken, cellulite verminderen, uw huid verstevigen en uw silhouet meer vormgeven? Boek dan een lipomassage bij Our House, hét beautysalon nabij Antwerpen. Onze professionals worden regelmatig bijgeschoold en werken daarom met de nieuwste technieken en producten. We stellen uw persoonlijke schoonheid en ontspanning centraal. Klinkt dat goed? Boek dan nu uw behandeling door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +3234494551 of mail naar ourhouse@telenet.be.

Ook interessant: Endermologie massage Edegem | Collageenbehandeling Antwerpen

Contact

Meer info nodig? of Afspraak maken?