Actie van de maand

Actie van de maand . 
Komaf maken met de vetten die niet reageren op sporten of diëten is vandaag mogelijk met een natuurlijke en pijnloze manier dankzij LIPOMASSAGE by Endermologie
Lipomassage by Endermologie is aangewezen bij :
Afslanken = versnelling van de lipolyse + 70 %
U kampt met lokale overbelastingen ( buik, billen, benen)? En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wil? Lipomassage laat toe om specifieke en lokale doelwitten, daar waar u het wil, efficiënt te behandelen!
Actie: Lipomassage ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht.
Resultaat: De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker
Cellulite gladmaken
Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen! En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.
Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtretentie. De adipocyten zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg een «sinaasappelhuid» aspect van de huid.
Actie: De mechanische stimulatie van Lipomassage laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken.
Resultaat: De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk!
Huid verstevigen = stimulatie collageenvezels en elastine huidversteviging +240%
Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden… De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid.  Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen…
Dit fenomeen wordt verklaard door een vertraging van de productie van collegeenvezels en elastine waarvoor de fibroblasten instaan. De huid verliest spankracht en verouderingsverschijnselen worden zichtbaar.
Actie: De LPG Roll techniek gekoppeld aan sequentiële stimulaties werken in in het hart van de fibroblast. Zodoende word de productie van onmisbare steunvezels opmerkelijk verbeterd (collageen en elastine).
Resultaat: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt: uw huid wordt strak en soepel!

  • We maken steeds voor en na foto’s waar u zelf zal bemerken dat de resultaten duidelijk merkbaar zijn

Meer info op onze website www.ourhouse.be

 

Meer info nodig? of Afspraak maken?