Actie van de maand

 

Cellulite komt extreem veel voor bij vrouwen: 80 tot 90% heeft ermee te maken. Bij cellulite beïnvloeden de kuiltjes in de oppervlakte van de huid de verschillende (dieper gelegen) huidlagen. Hierdoor kan een blokkade van bloed- en lymfecirculatie ontstaan, toename van vetcellen en verklevingen in het bindweefsel (fibrose).

Wat kun je doen om cellulite te verminderen?

CELLULITE VERDWIJNT NIET ZOMAAR

Cellulite, gekenmerkt door het ‘sinaasappelschil’-uiterlijk, is met name te zien in de gluteofemorale gebieden, oftwel: de billen en bovenbenen. Cellulite verdwijnt (helaas!) niet altijd door minder te eten of meer te sporten. Verschillende onderzoeken tonen aan dat endermologie® (mechanische bindweefselmassage) wél werkt om cellulite te verminderen.

HET ANTI CELLULITE-EFFECT

Uit een onderzoek met 118 proefpersonen die behandeld werden met endermologie® zag 99% van de patiënten hun lichaamsomtrek afnemen met gemiddeld 2,9 centimeter. Deze verminderingen waren vooral zichtbaar in de volgende gebieden:

  • Buik (-3,7 cm)
  • Armen (-1,8 cm)
  • Heupen (-4,2 cm)
  • Taille (3,5 cm)
  • Billen (-3,7 cm)
  • Dijen ( -2,7 cm)

VEILIGHEID VAN DE CELLEN

Endermologie® heeft ook effect op de vetcellen: het vetverbrandingsproces wordt erdoor geactiveerd, toonde een studie in Toulouse aan. Maar dat was niet alles: deze studie liet ook zien hoe ontzettend veilig een behandeling met endermologie® is. Tijdens een behandeling worden de cellen namelijk volledig beschermd.

SLANKER EN GLADDER

Een studie uit de laboratoria in Lyon toonde de werking van het afslankende, versterkende en gladmakende effect van de nieuwe Alliance-behandelingskop aan. Om hier wat verder om in te zoomen:

  • Afslankend effect: met een afname van de dij-omtrek na 12 sessies en een afname van het dij-volume na 3, 6 en 12 sessies.
  • Verstevigend effect: met een afname van het aandeel van gebieden met een lage dichtheid na 3 sessies. Door endermologie® verhoogt de dichtheid van de huid, waardoor het een verstrakkend effect heeft.
  • Gladmakend effect: met een afname van de ruwheid van de huid na 12 sessies, een afname van de maximale diepte van de kuiltjes aan het oppervlak na 3, 6 en 12 sessies en een afname van de kuiltjes na 6 en 12 sessies.

HOE MOETEN WE DEZE RESULTATEN INTERPRETEREN?

Het onderzoek laat zien dat het zichtbare resultaat van endermologie® ten minste zes maanden aanhoudt. Door onderhoudssessies te blijven ondergaan, zorg je dat het effect aanhoudt. Door maandelijks onderhoud te plannen ga je ook steeds betere resultaten zien.

Bij aankoop van abonnement LPG in februari 2023 2 sessies LPG  gratis . 

Nog vragen bel ons gerust even op 03 449-45-51 of mail ons ourhouse@telenet .be 

online reserveren LPG

Meer info nodig? of Afspraak maken?